Spotify op de iPad

Spotify kent natuurlijk 3 verschillende abonnementen. Om op uw iPad gebruik te kunnen maken van de Spotify nummers heeft u het abonnement Spotify Premium nodig t.w.v 10 euro per maand. U kunt dan zowel op uw pc als uw smartphone/iPhone als uw tablet/iPad gebruik maken van de online muziek stream. Het gebruik
van deze online dienst kan natuurlijk erg duur uitvallen door een beperkte datalimiet. U kunt de Spotify playlists in de off-line modus opslaan zodat u niet op uw databundel hoeft te letten en ongestoord muziek kunt luisteren op bijvoorbeeld uw iPad.

Spotify iPad App

Spotify kent een grote verscheidenheid aan apps. Alle apps kunt u vinden in de Spotify App Store of via de App Finder/ Apple Store. De Spotify apps zorgen ervoor dat u nieuwe en opwindende muziekervaringen ondervind. Spotify heeft apps om bepaalde processen te vergemakkelijken. Neem bijvoorbeeld de functionele app voor de Sonos Controller te gebruiken via uw iPad/ iPhone/ iPod Touch. Uw Sonos apparatuur zal vlekkeloos te bedienen zijn met de Spotify iPad App. Zoek snel naar favoriete artiesten via het virtuele toestenbord van Spotify iPad / iPhone App. Naast diverse functionele apps zijn er natuurlijk ook apps om nog meer plezier te beleven aan uw Spotify abonnement. Hieronder vind u een overzicht van diverse apps. Natuurlijk zijn er naast deze apps nog veel meer apps beschikbaar.

We Are Hunted

De ‘We Are Hunted’ app is een soort top 100 voor muziek en zeer gebruiksvriendelijk. U vindt hiermee albums gesorteerd op populariteit. De covers zijn voorzien van een playknop zodat u de nummers gemakkelijk kunt beluisteren via uw Spotify account. Daarnaast is er nog de instant-playlist. Hierdoor vindt u nummers die aansluiten op eerder gezochte nummers.

Soundrop

Het idee is de jukebox ervaring terug te brengen, gezamenlijk muziek luisteren, erover te praten en muziek te ontdekken. In de Soundrop App kunt u een playlist maken of een bestaande playlist ingaan. U kunt uw stem dan uitbrengen. Daarnaast kunt u chatten met de andere Spotify gebruikers.

Mood Agent

Deze app past zich aan op uw gemoedstoestand. De playlists worden voor u samengesteld. Kiest u voor boos dan zult u verrast worden door Noorse Death-metal en kiest u voor blij wordt u verrast met bijvoorbeeld Bob de Bouwer.

Roling Stone

Wilt u een recensie van een bepaald nummer dan is Rolling Stone de perfecte app voor u! Alles in een handig overzicht zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken uit uw favoriete nummers.

TuneWiki

Met Tunewiki ziet u de songteksten live tijdens het muziek luisteren. Wilt u een nummer uit uw hoofd leren, stiekem in uw eentje meezingen of gezellige karaoke avonden houden dan maakt deze App het mogelijk voor u.

Waar kan ik de Apps op gebruiken?

De functionele app voor de Sonos controller kunt u alleen gebruiken op uw iPad, iPod en iPhone. De plezierige apps kunnen op zowel uw iPad/iPhone/iPod apparatuur gebruikt worden als op andere tablets/smartphones.