Bij KPN Spotify Premium cadeau

KPN is momenteel de eerste Nederlandse provider die Spotify aanbiedt. Bestaande en nieuwe klanten van KPN krijgen Spotify Premium cadeau als zij een Extra of Premium abbonnement(adsl) of zilver of goud(glasvezel) abbonnement bij KPN hebben. Spotify Premium kost normaal gesproken 10 euro per maand, maar KPN wilt hierdoor een voordeel creeren. Spotify werkt al in diverse landen samen met providers. Op dit moment is het Spotify premium pakket alleen nog beschikbaar voor de duurdere pakketten van KPN.

Bestaande Spotify Premium gebruiker?

Heeft u al een bestaande Premium Spotify account, dan kunt u dit gewoon omzetten naar het Spotify account dat KPN aanleverd. Ook al bestaande gebruikersnaam van Spotify en de playlists van Spotify kunnen meegenomen worden naar het nieuwe Spotify account van KPN.

KPN- Spotify Premium nu bij mobiel internet

KPN heeft 6 februari laten weten dat Spotify Premium in het mobiele internetbundel van HI en MTV Mobile zit inbegrepen. KPN zegt dat klanten onbeperkte toegang krijgen tot Spotify Premium, maar u moet natuurlijk wel rekening houden met u datalimiet. Het internetbundel van 10 euro per maand geeft u de ruimte van 500MB. KPN zegt dat mobiele Spotify gebruikers in het buitenland ongeveer 150MB gebruiken voor Spotify. Heb je al momenteel een internetbundel dan kunt u dit bundel voor 10 euro per maand er bij doen. U heeft dan 500 MB extra per maand en onbeperkte toegang tot Spotify Premium. Het premium account van Spotify kost bij Spotify zelf ook 10 euro. Dus als u een betalende Spotify gebruiker bent is dit zeker voordeliger voor.

Spotify alleen gratis voor KPN gebruikers?

KPN heeft een exclusieve samenwerking met KPN. KPN denkt hierdoor een extra te kunnen bieden tegenover andere providers. KPN klanten hebben aangegeven muziek erg belangrijk te vinden, hierdoor is KPN de samenwerking met Spotify aangegaan. KPN betaalt aan Spotify per gebruiker, het is echter onbekend om welke bedragen dit gaat.Heeft u een andere provider als KPN kunt u helaas niet gratis gebruik maken van Spotify Premium. Andere providers kunnen helaas geen deal maken met Spotify door het alleenrecht van KPN. Maar niet getreurd andere providers komen ook met online muziek diensten. Ziggo is een samenwerking aangegaan met een directe concurrent van Spotify genaamd WiMP. Deze muziekdienst is momenteel alleen nog in Scandinavie actief. Wanneer de samenwerking tussen Ziggo en Aspiro(moederbedrijf WiMP) voltooid is is nog niet bekend.